Vesti

Stara – dobra iz najlepšeg doba

Stara – dobra iz najlepšeg doba

Provereni kvalitet prve i prave C kafe više od 40 godina deo je naših dnevnih rituala u ispijanju šoljice kafe. Gotovo da nije postojao dom u staroj Jugoslaviji koji nije posedovao bar jednu od čuvenih limenki za čuvanje C kafe. I danas ih mnogi imaju, ne samo kao uspomenu na neka prošla vremena. U njima i posle četiri decenije, pored kafe čuvaju i svoje izrađene fotografije, uspomene, pisma, pribor za šivenje i brojne kućne potrepštine.

read more
Uspomene na stare dane ne blede

Uspomene na stare dane ne blede

Koliko često znamo da čujemo ili da i sami kažemo, “jao kako je to bilo sve lepo nekad”. To je onaj osećaj nostalgije, to su uspomene koje daju mogućnost da putujemo kroz vreme, ali i dalje kroz život u traganju za srećom i zadovoljstvom.

read more
Nova edicija limenki

Nova edicija limenki

Jugoslavija je i danas za mnoge prva asocijacija na neka lepša, srećnija i bezbrižnija vremena. Na doba u kome digitalne tehnologije nisu bile toliko razvijene kao danas, doba u kome se na more putovalo duže, ali uzbudljivije, doba u kome su fotografije bile mutnije, ali simpatičnije, doba u kome je moda bila svedenija, ali i ženstvenija, doba u kome recepti nisu imali tako puno različitih sastojaka, ali su jela bila ukusnija…

read more