Politika firme/Društveno odgovorno poslovanje

NAŠE VREDNOSTI SU UGRAĐENE U SVE ŠTO RADIMO, A MANIFESTUJU SE KROZ:

KVALITET
Težimo stalnom zadovoljavanju potreba potrošača pružajući im visoko kvalitetne i bezbedne proizvode.

POSVEĆENOST
Ambasadori našeg znanja, posvećenosti i ljubavi prema kafi su naši zaposleni, koji su neizmerna vrednost naše kompanije. Prema njima se ophodimo sa poštovanjem, poverenjem i pravednošću.

Radimo sa odlučnošću, odgovorno i posvećeno, ulazeći u izazove i neprestano istražujući nove ideje.

INTEGRITET
Tretiramo naše konkurente sa poštovanjem, takmičimo se fer, kao složan tim i sa ciljem da svakim danom budemo sve bolji.

ODGOVORNOST I SARADNJA
Obezbeđujemo elemente efektivnog sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, sprečavamo povrede i loše zdravlje radnika i obezbeđujemo bezbedno i zdravo radno okruženje.

Opredeljeni smo ka zaštiti životne sredine i konstantno težimo smanjenju potrošnje svih prirodnih resursa koje koristimo, preuzimamo krajnju odgovornost za efektivnost sistema menadžmenta životnom sredinom. Postavili smo ambiciozne ciljeve u ovoj oblasti, a pokazatelji našeg rada su četiri ključna indikatora:

smanjenje komunalnog otpada
smanjenje potrošnje vode
smanjenje emisije gasova staklene bašte
potrošnja energije.


Osiguravamo bezbedan proizvod održavanjem, ažuriranjem i stalnim poboljšavanjem sistema.

Kao poslovne partnere, dobavljače sirovina i repromaterijala, izvođače radova i ostale spoljne saradnike, biramo kompanije koje u svom radu primenjuju istu politiku prema proizvodima, zaposlenima, zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu kao i zaštiti životne sredine.

Opredeljeni smo da svoje aktivnosti uskladimo sa očekivanjima svih relevantnih zainteresovanih strana u svim segmentima svog delovanja.

Mi smo socijalno odgovorna kompanija koja se stara o svojim zaposlenima, potrošačima, klijentima, partnerima, dobavljačima, lokalnoj i celokupnoj zajednici.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram