C KAFA – VANVREMENSKI KVALITET KOJI ODRŽAVA TRADICIJU
j

Koje su to prave vrednosti, one koje odolevaju vremenu, motivišu, čine da životni trenuci budu za pamćenje? To su one vrednosti koje nemaju rok trajanja, svakodnevno doprinose da naša iskustva ostaju kao sećanja kojima se rado vraćamo, i time obogaćuju porodičnu tradiciju.

Drage priče sa prizvukom nostalgije, koje se ne menjaju i koje putuju kroz vreme, upravo su one kojih se sa osmehom prisećamo i slatko ih delimo uz šoljicu kafe sa svojim najdražim i najbližim ljudima. Ona koja je prva i prava, koja je spona u svakodnevnom ispijanju prave domaće kafe uz omiljene razgovore, upravo je C kafa, iza koje baš takve vrednosti i stoje.

Više od četrdeset godina, C kafa je u našim domovima važan razlog za pauzu, okupljanje, razmenu priča, srdačne osmehe, motivaciju i podsticaj, zagovarajući tradicionalni ritual koji budi nostalgična sećanja. Ona je ‘dama u najboljim godinama’ i potvrdila je svoj kvalitet kroz tradicionalne rituale koji spajaju ljude i oživljavaju najlepše uspomene, bez obzira na vreme.

Kada se osvrnemo na istoriju C kafe, doživljaju prepoznatljivog ukusa ove tradicionalne kafe doprinose činjenice da su i naše majke, bake, strine, tetke ovakve rituale započinjale i nastavljale, što traje i danas.

Od kuvanja kafe, kada zamiriše ceo dom, do čuvanja limenki C kafe kada se isprazne, koje godinama služe kao kasice, mesto za čuvanje fotografija i suvenira, kojekakvih kućnih sitnica za koje se uvek zna da tu treba da budu – C kafa se provlači kroz naša domaćinstva na mnogobrojne načine.

Retro rituali koji vrede, uvek se vraćaju. Ponuda dve redizajnirane šoljice, sa atraktivnim likovima koji nose uspomene na zlatne sedamdesete, dostupna je u poklon pakovanjima od po jedne šoljice i tacne uz 2 x 200g C kafe, a tu je da osveži kolekciju limenki i razbudi srce najlepšim sećanjima i čistim emocijama. Kada u njih sipamo sveže skuvanu kafu, kroz gutljaje nas podseća da je glavni atribut opstanka, u brzom svetu koji se menja oko nas, kvalitet. Putujući kroz vreme, poznata jaka aroma i pun ukus održavaju tradiciju i zajedništvo svih generacija.

Izvor: PROGRESSIVE